Školský
e-mail
Internetová
žiacka knižka
Rozvrh
hodín

Štatistiky

Návštevníkov: 5681094
Trieda IX. B
Odpady so špecifickým zameraním na plasty. Projektový deň VIII. B
Čo s plastovým odpadom? 
Dá sa ešte nejakým spôsobom využiť? 
Nedá sa nahradiť inými materiálmi?... 

Na takéto a ešte ďalšie otázky sme počas projektoho dopoludnia hľadali odpovede s lektorkou p. Bardoňvou.

Digitálna prezentácia nám umožnila pochopiť základné charakteristiky plastov, hromadenia odpadu, znečistenia oceánov. Pomohla zovšeobecniť a utriediť všetky informácie, ktoré sme vedeli. Veľmi zaujímavá bola druhá časť projektového vyučovania v terénne. V štvorčlenných skupinách sme robili interview v obchodnom reťazci LIDL a COOP Jednota. 

Celý článok...
 
Naša škola - projektový deň (VII. B)
Školu vnímame ako inštitúciu vzdelávania. Ale zamysleli sme sa nad tým, že ju niekto musel naprojektovať a postaviť tak, aby sa v nej dobre a efektívne vzdelávalo?

K 70. narodeninám školy sme sa rozhodli prispieť trochu iným spôsobom. Využili sme projektový deň, v ktorom sme mali dostatok času, ako náš nápad zrealizovať.

Tento deň bol zameraný predovšetkým na rozvoj manuálnych zručností a tvorivosť pri výrobe makety našej školy. 

Po dôslednom meraní, zakreslení jednotlivých častí budov a orientačných pohľadov sme sa udomácnili v školskej dielni. Pustili sme sa do tímovej práce, v ktorej každý člen mal svoju úlohu. Vieme, že výsledok sa môže prejaviť len spoločnou prácou pri poskladaní všetkých častí budov školy.

Celý článok...
 
Vianočný večierok (VI. B)
Tradičný predvianočný čas je ako stvorený na rôzne večierky. Aj my - žiaci VI. B - sme si vianočný večierok zorganizovali v našej triede. Niektorí napiekli, niektorí nakúpili, aby sme nehladovali, ale hlavne sme sa zabavili. 

Veľkú radosť nám urobili aj darčeky, ktorými sme sa navzájom obdarovali.

Celý článok...